Profiel

John Erkelens (1962), oprichter van Studio Zoetermeer. Na een opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam startte hij met tekenen in opdracht voor advertising, commerciële en business ondersteunende doelen.

Doordat de opdrachten in de loop der jaren zeer divers zijn geweest is hij een echte alles-tekenaar. Van een duidelijke gebruiksaanwijzing tot een unieke kerstkaart of leuke kleurplaat. Maar ook voor een illustratief logo en huisstijl ontwerpen kunt u bij hem terecht. ‘Creatief in visuele communicatie’ is zijn leus. Want, wie zich wil onderscheiden zal allereerst moeten opvallen!

Als karikaturist treedt John regelmatig op bij allerlei feestelijke gelegenheden en recepties om uw gasten live op papier vast te leggen. De spotprenten zijn altijd goed gelijkend en nooit te gek.

Studio Zoetermeer werkt binnen ieders budget! Illustratie- en cartoonvoorbeelden voor diverse opdrachtgevers in tal van stijlen vindt u ter inspiratie op deze website. Stuur voor meer informatie, gratis advies en/of vrijblijvende offerte een email aan: john@studiozoetermeer.nl of bel: 079-3613151