Illustraties Kleurplaten Logo's en icons Visuals Strips Jop albums Characters Cartoons Kijkplaten Karikaturen Workshops Profiel Contact

Workshops

Hoe teken ik een stripfiguur of een karikatuur? ‘Ik kan niet tekenen’ hoor ik heel vaak. Ik laat zien dat iedereen het kan leren en dat het vooral heel leuk is om te doen. Origineel idee voor een bedrijf- of teambuilding uitje?

Strip en cartoon tekenen

Tijdens een grappige workshop strip- en cartoon tekenen leren kinderen hoe je eenvoudig een eigen stripfiguur kunt ontwerpen. Ook volwassenen kunnen een workshop volgen om basic tekenvaardigheden onder de knie te krijgen. Nuttig voor managers, leidinggevenden en iedereen die iets heeft uit te leggen, maar ook als onderdeel van een teambuilding dag amusant en leerzaam. Vertellen door middel van simpele tekeningen gaat zoveel sneller dan met woorden. Bel John Erkelens, 079-3613151 voor de vele mogelijkheden, tarieven en beschikbaarheid. "Ik riep altijd: ik kan niet tekenen! maar na de workshop van John heb ik vooral mijn angst voor het witte papier overwonnen, je moet het gewoon doen, erg leuk!"

fotoworkshopjpg